Onder begeleiding van: Patricia en Mariska Sikkes

Investering in jullie relatie: €25,-

Duoyoga

Wanneer :
25 maart 2023

Waar: 
Cultuurschuur
Loggersplein 1
Wieringerwerf

Kan jullie relatie wel een boost gebruiken?

Dan is dit iets voor jullie…

Duo yoga is een leuke, speelse en verdiepende manier om van alle voordelen van yoga voor lichaam en geest te genieten, terwijl je ook aan je relatie werkt. Twee vliegen in één klap dus. In plaats van praten bij een relatietherapeut, werk je door de houdingen aan jullie wederzijdse vertrouwen en verbinding en moet er écht samengewerkt worden. We zitten zo vast in ons dagelijks patroon en het word tijd dat jij dit patroon doorbreekt.

Wat duo/partner Yoga nog meer met je doet

Duo/partner Yoga is speciaal gericht op het bouwen van vertrouwen op jezelf en op de ander en om de communicatie te verbeteren. Het bevat speelse elementen van beweging en plezier, waardoor de band tussen twee mensen wordt versterkt.

Yoga werd van oudsher door mannen beoefend, maar inmiddels zijn het vooral vrouwen die in de yogaschool te vinden zijn. Ook de Westerse man raakt steeds meer overtuigd van de heilzame werking van yoga, waardoor yoga voor koppels steeds populairder wordt.

Yoga betekent in het oude Sanskriet ‘zich verenigen’. Dat is precies wat je als koppel doet als je aan duo yoga doet. Dit is ook meteen de reden waarom veel stellen ervoor kiezen om samen yoga te doen: de vereniging van jezelf met je partner. Door onze drukke agenda’s en gezinsleven kan het zijn dat de relatie op de laatste plek komt te staan. Er wordt dan wat meer langs elkaar heen geleefd, in plaats van met elkaar. Dit kan voor irritaties, ruis en ruzie zorgen. Yoga voor koppels is ideaal voor een betere communicatie en afstemming binnen de relatie en voor meer intimiteit met je partner. Ware intimiteit speelt zich niet alleen af binnen de vier muren van de slaapkamer, maar bestaat uit alle contactmomenten gedurende de dag. In welke kwaliteit gaan we in elk moment met elkaar om?

Duo yoga is speciaal gericht op het bouwen van vertrouwen op jezelf en op de ander en om de communicatie te verbeteren. Het bevat speelse elementen van beweging en plezier, waardoor de band tussen twee mensen wordt versterkt. Deze vorm van yoga nodigt uit dat je jezelf helemaal durft te openen en geven aan de ander, omdat het anders niet mogelijk is om de yoga houdingen correct uit te voeren.

Door de gezamenlijke combinatie van balans, evenwicht en focus, versterk je niet alleen de basis van je lichaam, de core, maar ook de basis van je relatie. Door yoga voor koppels te doen, leer je om de controle los te laten en ga je voorbij aan alle dagelijkse irritaties en reacties, maar kan je je partner weer ontmoeten voor wie hij of zij werkelijk is: de man of vrouw waar je ooit verliefd op bent geworden.

Duo/partner yoga is een mooie manier om de onderlinge band te versterken en is een vorm van yoga waarbij je met je vriend, partner of man/vrouw samen yoga beoefent. De yoga houdingen zijn op elkaar afgestemd en je ondersteunt en stimuleert elkaar door de symmetrie van de houdingen. Yoga voor koppels bestaat uit verschillende yoga houdingen, net als bij andere yoga vormen.

Schrijf jullie in!

Zijn jij en je partner enthousiast geworden? Schrijf je in!
Heb je vragen over deze yogacursus? Stel ze gerust.